Science former vores fremtid

På SCIENCE - Københavns Universitet stræber vi efter excellence, men forstår vigtigheden af at være nysgerrige på tværs af forskning, uddannelse og samarbejde. Vi har fokus på at skabe global forandring ved at adressere verdens store udfordringer, levere målrettede løsninger og forskningmæssige nybrud. Gennem innovation, og med en tværfaglig tilgang, arbejder vi mod at tackle komplekse problemstillinger og dermed drive udviklingen inden for de områder vores forskning dækker.

Fakultetets forskere udfører banebrydende forskning og publicerer videnskabelige artikler, der sikrer, at Københavns Universitet kan bevare sin position som et af de bedste universiteter i verden og et af de absolut bedste i Europa.

Fakultetets forskningsmiljøer har stor faglig tyngde og bidrager med høj videnskabelig gennemslagskraft. Banebrydende grundforskning går hånd i hånd med implementering og anvendelse af forskningsresultater og bidrager til at løse en række af de store samfundsmæssige udfordringer.

Lise Arleth, pro-dekan for forskning

Forskningsområder på SCIENCE

Gå på opdagelse i forskningen på SCIENCE, Københavns Universitet. Gennem fem centrale fortællinger kan du dykke ned i vores hvorfor, hvad og hvordan? Under hver kernefortælling vil du også finde (en ikke udtømmende) liste over links, der fører til eksempler på forsknings centre, forskningsnyheder, publikationer og infrastruktur fra og på fakultetets institutter og sektioner.

Vil du læse den fulde version af kerneforrællingerne, finder du et link længere nede på siden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SCIENCE på sociale medier