Aftagerpanel for Fødevarer, Human Ernæring og Idræt

Medlemmerne af aftagerpanel for Fødevarer, Human Ernæring og Idræt:

Anne Skriver (forperson) Chr. Hansen A/S Vice President, Application of Food cultures and Enzymes
Kirstine Hartvig Mahler Københavns Professionshøjskole  Uddannelsesleder
Mette Tranbæk  Greve Gymnasium Rektor
Poul Broberg Danmarks Idrætsforbund  Chef for Public Affairs
Henrik Duer Fitness Institute  Træningsfysiolog
Elsebeth Sandager Region Hovedstaden  
Tine Skriver Horesta  Fødevarechef
Merete Myrup Christensen Landbrug & Fødevarer  Ernæringschef, Mejeri
Thomas Roland COOP CSR-chef
Lars Nørgaard FOSS Director 
Hanne Bengaard Dansk Industri, DI Fødevarer Chefkonsulent 
Andrea Gotlieb  Novozymes A/S Team Leader Baking Application Research 
Lasse Beck Meincke UVM Fagkonsulent
Anders Riemann  Nordic Harvest Direktør
Heidi Søsted Varefakta Direktør
Jonas Astrup Meyers  Udviklings- og innovationschef
Simon Metz M. Pedersen Arla Foods amba Senior R&D Manager
Lise Walbom Food Nation Adm. direktør
Anne Maria Hansen Teknologisk institut Innovation Director

Aftagerpanelets uddannelsesportefølje

Aftagerpanelets uddannelsesportefølje er forankret i Studienævn for Fødevarer, Human Ernæring og Idræt, og indeholder

  • Bacheloruddannelsen i fødevarer og ernæring 
  • Bacheloruddannelsen i idræt og fysisk aktivitet
  • Kandidatuddannelsen i Food Innovation and Health
  • Kandidatuddannelsen i Food Science and Technology
  • Kandidatuddannelsen i Human Nutrition
  • Kandidatuddannelsen i humanfysiologi
  • Kandidatuddannelsen i humanistisk-samfundsvidenskabelig idrætsvidenskab
  • Kandidatuddannelsen i Integrated Food Studies
  • Kandidatuddannelsen i klinisk ernæring
  • Masteruddannelse i fødevarekvalitet og -sikkerhed
  • Masteruddannelse i idræt og velfærd