Besøg SCIENCE Skoletjeneste

Tag dine elever med på Københavns Universitet og kom helt tæt på den nyeste natur- og biovidenskabelige forskning.

SCIENCE Skoletjeneste er et undervisningstilbud til grundskolen, hvor elever og lærere arbejder hands-on med opgaver og forsøg inden for biologi, geografi, fysik/kemi. Undervisningen foregår i laboratorier på Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet (SCIENCE). Forløbene er udviklet i samarbejde med universitetets forskere. På den måde sikrer vi, at aktiviteterne løbende opdateres i forhold til den nyeste forskning.

Målgruppe: 6. – 10. klasse

Find vej til aktiviteterne

OBS: Skoletjenestens øvelser foregår på flere forskellige adresser i København. Du kan se, hvilken adresse netop din aktivitet foregår på ved at kigge på info-siden for den enkelte aktivitet.

Øvelseslokationer

På kortet er markeret de to adresser, hvor der foregår aktiviteter. Du kan læse under den enkelte aktivitet, hvilken adresse den foregår på.

Frederiksberg Campus, Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C
     Biocenteret, Ole maaløes Vej 5, 2200 København N