Kulturnatten på SCIENCE

Besøg SCIENCE til Kulturnatten 2023

Oplev SCIENCE - Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på nærmeste hold under Kulturnatten den 13. oktober 2023. Vi har foredrag, mysterier i alle afskygninger; fra de største dele af universet til de mindste insekter, robotter og dyr. Bliv klogere sammen med os!

Matematik, mystik, kryptering og spil

Hos Institut for Matematiske Fag kan skoleelever komme på stjerneløb og de ældre kan løse gåderne i "Mysteriejagten". Du kan også dyste mod vores skakmester, eksperimentere med sæbebobler eller lytte til oplæg om kvantecomputere.

Kl. 18-24
Hvor:
 H.C. Ørsted Bygningen, Universitetsparken 5, 2100 København Ø

Se instituttets program på deres hjemmeside

Biologi på Kulturnatten

Biologisk Institut formidler forskning i øjenhøjde med stande, foredrag og opstillinger, hvor du kan få en personlig snak med forskere og studerende. Hør blandt andet om sociale insekters fantastiske måde at omgås på, rør ved fisk og skaldyr i Øresundsakvariet, og bliv klogere på biologi, økologi og evolution.

Se Biologis program på deres hjemmeside

Kl. 18-24
Hvor:
 H.C. Ørsted Bygningen, Universitetsparken 5, 2100 København Ø

Kulturnat på Institut for Idræt og Ernæring

Fra kl 18 til 24 har du alle muligheder for at bevæge dig, at blive testet, få indblik i idrætshistorien, lave et sejt udspring, få narret din hjerne og lære nyt om dine sanser, din krop og din sundhed.

Kulturnatten på Institut for Idræt og Ernæring afvikles i et tæt samarbejde med TrygFonden Kystlivredning og KU Studenteridræt.

Kl. 18-24
Hvor: Institut for Idræt og Ernæring. Nørre Allé 51 og 53, 2200 København N

Se instituttets program på deres hjemmeside

Datalogi

Datalogisk Institut kan du blive klogere på ChatGPT og lære om de kendte og ukendte begrænsninger i teknologien. Du kan lave din egen DIKU-badge, gå på interaktiv skattejagt, og dyk ned i instituttets forunderlige historie. Programmér en robot, og brug machine learning til at finde en morder.

Der er aktiviter for alle aldersgrupper og på standen kan du møde instituttets studerende og forskere.

Kl. 18-24
Hvor:
 H.C. Ørsted Institut, Universitetsparken 5, 2100 København Ø

Se programmet for Kulturnatten på Datalogisk Instituts hjemmeside

Kulturnatten på Niels Bohr Institutet

Hør, se og føl hvad naturvidenskab er for en størrelse og hvad den gør for den verden du lever i. Se fysikshow, tag del i seje eksperimenter og hør foredrag af nogle af de dygtigste forskere i verden. Der er masser at deltage i, uanset om du er 10 eller 90 år gammel, om du ingenting ved om fysik, eller om du allerede nu har svære spørgsmål til forskerne.

Kl. 18-24
Hvor: 
H.C. Ørsted Bygningen, Universitetsparken 5, 2100 København Ø

Læs mere på NBI's hjemmeside