Samarbejd med os

I SCIENCE Innovation Hub samarbejder vi med en række aktører i det danske startup økosystem for at skabe de bedst mulige rammer for entreprenante studerende på Københavns Universitet. Vi har samarbejder blandt andet med undervisere på SCIENCE/KU, ekstern rådgivere og eksterne samarbejdspartnere:

SCIENCE Innovation Hub har fokus på at udvikle de iderige studerendes kompetencer inden for entreprenørskab, så de kan gå fra idé til forretning. Vi kan bidrage til din undervisning og undervisningsforløb gennem kurser i eksempelvis entreprenørskab, ideudvikling og innovation.

Her kan du se eksempler på, hvordan vi samarbejder med undervisere på SCIENCE:

  • Oplæg på kurser om SCIENCE Innovation Hub
  • Feedback på ideer studerende har arbejdet med på kurser
  • Som jury til idekonkurrencer
  • Pitchtræning
  • Inspiration og dialog om nye aktiviteter der fremmer Innovation & Entreprenørskab
  • Aktiviteter der støtter op om projektorienterede forløb (fx praktik i egen virksomhed)

Undervisere kan også finde inspiration til, hvordan innovation og entreprenørskab kan inddrages i undervisningen i KU's værktøjskasse til innovation og entreprenørskab

 

 

 

I fællesskab med aktører fra det danske startup økosystem afholder vi fx events og workshops. Vi videndeler, inspirerer hinanden, matcher studerende iværksættere med relevante rådgivere, funding muligheder og meget andet.

Har du lyst til at samarbejde med os, så kontakt os endelig.

Vi samarbejder bl.a. med:

 

Hvis du er interesseret i at samarbejde med os, så book os til en samtale eller send os en e-mail  science_innovation_hub@science.ku.dk. Nedenfor kan du læse mere om vores eksterne samarbejde. Vi glæder os til at arbejde sammen med jer.

Er du studrende? Så book et møde med os gennem funktionen "Book en samtale".

Følg SCIENCE Innovation Hub