Teamet

Frederik Berg Nygaard

Frederik Berg Nygaard
Leder af SCIENCE Innovation Hub
+45 23822202
Send Frederik en e-mail
LinkedIn icon

Frederik er forretningsudvikler, har en baggrund som iværksætter og har mange års erfaring inden for studenterinnovation og iværksætteri. Tag fat i Frederik hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan du kan samarbejde med os.


Forretningsudvikler Jakub

Jakub Rubinowski
Forretningsudvikler
+45 5119 5591.
Send Jakub en e-mailLinkedIn icon

Jakub er hubbens forretningsudvikler og har mere end syv års erfaring fra iværksættermiljøet fra de danske universiteter. Han har derfor masser erfaring og viden der kan hjælpe dig som studerende med din idé.
Det er Jakub du skal kontakte med alt relateret til din start-up idé. Jakub er klar til at vejlede dig som studerende gennem hele processen.


Josefine Madsen
Innovationskonsulent
+45 40901282
Send Josefine en e-mail

LinkedIn icon

Josefine er teamets nye innovationskonsulent. Josefine har personlig erfaring med innovation og entreprenørskab, og har haft hendes egen startup. Josefine arbejder med hubbens rekrutteringsindsats, koordinering, samarbejde med undervisere og arrangementer. Hvis du har spørgsmål om hvilke samarbejder vi kan indgå og helt gennerelle spørgsmål om hubben, og hvordan du bliver medlem, er det Josefine du skal kontakte.


Vores innovationskonsulent Alice

Alice Redder - På barselsorlov
Innovationskonsulent
+45 93565462
Send Alice en e-mail

LinkedIn icon

Alice er teamets innovationskonsulent. Alice har siden 2016 arbejdet med studenterrettet innovation og entreprenørskab. Alice er ansvarlig for hubbens rekrutteringsindsats, koordinering, samarbejde med undervisere og arrangementer.
Hvis du har spørgsmål om hvilke samarbejder vi kan indgå og helt gennerelle spørgsmål om hubben som hvad vi tilbyder og hvordan du bliver medlem, er det Alice du skal kontakte.


SCIENCE Innovation Hub
Nørre Allé 63, 2. Sal
2100 København Ø

Du er velkommen til at sende en mail på science_innovation_hub@science.ku.dk

Vi bestræber os på at svare på alle henvendelser inden for 3 dage.