Kontakt

SCIENCE Innovation Hub samarbejder med en række aktører i det danske startup økosystem for at skabe de bedst mulige rammer for entreprenante studerende på Københavns Universitet. Hvis du er interesseret i at samarbejde med os, så book os til en samtale gennem det nedenstående bookingsytem eller send os en e-mail  science_innovation_hub@science.ku.dk. Vi glæder os til at arbejde sammen med jer.

Er du studrende? Så book et møde med os gennem funktionen "Book en samtale".

Teamet

Frederik Berg Nygaard

Frederik Berg Nygaard
Leder af SCIENCE Innovation Hub
+45 23822202
Send Frederik en e-mail
LinkedIn icon

Frederik er forretningsudvikler, har en baggrund som iværksætter og har mange års erfaring inden for studenterinnovation og iværksætteri. Tag fat i Frederik hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan du kan samarbejde med os.


Forretningsudvikler Jakub

Jakub Rubinowski
Forretningsudvikler
+45 5119 5591.
Send Jakub en e-mailLinkedIn icon

Jakub er hubbens forretningsudvikler og har mere end syv års erfaring fra iværksættermiljøet fra de danske universiteter. Han har derfor masser erfaring og viden der kan hjælpe dig som studerende med din idé.
Det er Jakub du skal kontakte med alt relateret til din start-up idé. Jakub er klar til at vejlede dig som studerende gennem hele processen.


Vores innovationskonsulent Alice

Alice Redder
Innovationskonsulent
+45 93565462
Send Alice en e-mail

LinkedIn icon

Alice er teamets innovationskonsulent. Alice har siden 2016 arbejdet med studenterrettet innovation og entreprenørskab. Alice er ansvarlig for hubbens rekrutteringsindsats, koordinering, samarbejde med undervisere og arrangementer.
Hvis du har spørgsmål om hvilke samarbejder vi kan indgå og helt gennerelle spørgsmål om hubben som hvad vi tilbyder og hvordan du bliver medlem, er det Alice du skal kontakte.


Lisa i HUB

Lisa Svane Baltzer Parsberg
Kommunikationsansvarlig
+45 60601823
Send Lisa en e-mail

LinkedIn icon

Lisa er teamets kommunikationsansvarlige. Lisa har erfaring med journalistik, kommunikation og markedsføring. I hubben er Lisa ansvarlig for hubbens interne kommunikation til studerende og ansatte samt hubbens eksterne kommunikation med samarbejdspartnere.


Studentermedhjælper Winnie Klitgaard

Winnie Lund Klitgaard
Studentermedhjælper
+45 35 33 41 01
Send Winnie en e-mailLinkedIn icon

Winnie er teamets studentermedhjælper. Winnie læser en kandidat i kommunikation og globale studie, og hjælper derfor med alle aspekter af hubbens kommunikations.


SCIENCE Innovation Hub
Nørre Allé 63, 2. Sal
2100 København Ø

Du er velkommen til at sende en mail på science_innovation_hub@science.ku.dk

Vi bestræber os på at svare på alle henvendelser inden for 3 dage.