Studerende for en dag

Gymnasieelever i auditorium

Studerende for en dag er din chance for at opleve en dag som bachelorstuderende på SCIENCE og prøve studielivet, inden du tager den endelige beslutning.

Du kan få en fornemmelse af det faglige niveau, miljøet på studiet og stille dine spørgsmål om studielivet direkte til en studerende.

Hvordan bliver du Studerende for en dag?

Hvis du er interesseret, så udfyld formularen via linket nedenfor. For at vi kan matche dig med den rigtige studerende, vil du blive spurgt om, hvilket studie og eventuelt hvilken specialisering du kunne tænke dig at være studerende på. Når vi har fået din henvendelse, sender vi en mail til dig, der bekræfter din henvendelse. Vi finder en studerende, der passer til dine fagønsker. Den studerende kontakter dig, og sammen finder I en dag, der passer i din kalender og med, at den studerende har undervisning.

Bemærk, at du ikke kan være studerende for en dag i eksamens- og ferieperioder, og at vi udelukkende tilbyder Studerende for en dag på vores 25 bacheloruddannelser.

Vi bestræber os på at have så mange værter, at de færreste oplever lang ventetid på at få gennemført et besøg, men i nogle tilfælde kan der godt gå nogle måneder, før du bliver kontaktet.

Hvis I er flere, som gerne vil på besøg, skal I lave én tilmelding hver og skrive i bemærkningsfeltet, hvem I gerne vil følges med.

Tilmelding til at blive 'Studerende for en dag'