Onlineforløb - Cirkus Naturligvis

Onlineforløbene er et undervisningstilbud, der er udviklet som et resultat af, at vi i løbet af 2020 og 2021 ikke har kunnet komme ud og undervise som vi plejer. Derfor fik vi den idé at lave en række skræddersyede forløb, der passer til at undervisningen foregår over Zoom/ Teams etc., og som faciliteteres af to garvede formidlere fra Skoletjenesten og Cirkus Naturligvis, i samarbejde med den lærer som har klassen.  

Hvordan foregår det

Forløbene er tænkt som et frisk pust i undervisningen, og kan stå for sig selv eller være supplement til anden undervisning. Der er både forløb, som bliver dækket af én undervisningsgang på 90 minutter, og længere forløb, der strækker sig over 2-4 undervisningsgange. Her er det også muligt bare at udvælge enkelte delforløb, alt efter hvad der passer ind i undervisningen. 

konceptet er grundlæggende at vi inviteres ind i jeres foretrukne onlineplatform, så eleverne er vant til rammen, og herfra står vi for undervisningen, stadig i vigtigt samarbejde med den lærer der har klassen og som kender sine elever indgående.

Forberedelse

Til nogle forløb er der forberedelse og til andre er der ikke. Ved nogle af temaerne skal eleverne prøve kræfter med små undersøgelser og praktiske forsøg eller ud i lokalområdet på feltarbejde. Det vil stå på siden for forløbet, hvis I skal bruge remedier til et forsøg eller en undersøgelse. Her vil I også kunne finde en liste med, hvilke remedier I skal bruge. Eleverne skal gerne have fundet remedierne frem inden undervisningen starter. 

Skriv til os, hvis du er interesseret i et forløb

Skolerne er åbnet igen, og den fysiske undervisning er i fuld gang. Har I alligevel brug for online-undervisning, eller ønsker I at få en af disse forløb som fysisk undervisning, så tøv endelig ikke med at skrive en forespørgsel til os med dine ønsker, så ser vi om ikke vi kan arrangere noget. Du kan skrive til os på skoletjenesten@science.ku.dk

Andet online-materiale

Her finder du vores digitale undervisningstilbud, der hver har et overordnet tema. Temaerne danner baggrund for forskellige undersøgelser som du kan lave i fællesskab med dine elever. Derudover vil hvert tema have en række baggrundstekster samt videoer, så eleverne kan dykke ned i diverse historier og teori inden for emnet.