Onlineforløb - Cirkus Naturligvis

Onlineforløbene er  undervisningstilbud udviklet som resultat af, at vi ikke kan komme ud og undervise som vi plejer. Derfor fik vi den idé at lave en række skræddersyede forløb, der passer til at undervisningen foregår over Zoom/ Teams etc. når eleverne er hjemme og som faciliteteres af to garvede formidlere fra Skoletjenesten og Cirkus Naturligvis, i samarbejde med den lærer som har klassen.  

Hvordan foregår det

Forløbene er tænkt som et frisk pust i online-undervisningen, og kan stå for sig selv eller være supplement til anden undervisning. Der er både forløb, som bliver dækket af én undervisningsgang på 90 minutter, og længere forløb, der strækker sig over 2-4 undervisningsgange. Her er det også muligt bare at udvælge enkelte delforløb, alt efter hvad der passer ind i undervisningen. 

konceptet er grundlæggende at vi inviteres ind i jeres foretrukne onlineplatform, så eleverne er vant til rammen, og herfra står vi for undervisningen, stadig i vigtigt samarbejde med den lærer der har klassen og som kender sine elever indgående.

Vi har i ugerne inden påske testet flere forløb inden for temaerne: biodiversitet, bakterier og vira samt jordskælv og vulkaner, og har selvfølgelig fået justeret lidt og samtidig også fået rigtig så god feedback, at vi er klar til at tilbyde vores aktiviteter bredt.

Forberedelse

Til nogle forløb er der forberedelse og til andre er der ikke. Ved nogle af temaerne skal eleverne prøve kræfter med små undersøgelser og praktiske forsøg eller ud i lokalområdet på feltarbejde. Her vil der ligge en liste over de remedier de meget gerne må finde frem fra køkkenskuffer e. lign. inden undervisningen starter.

Skriv til os, hvis der ikke er ledige tider hvor du skal bruge dem

Hvis der ikke er ledige tider tilgængelige på præcis dét forløb du har i kikkerten, så skriv en forespørgsel til os med dine ønsker, så ser vi om ikke vi kan arrangere noget alligevel. Mange af vores studenterformidlere er pt. på vej over i et nyt skema og har derfor ikke meldt så mange ledige tider ind i vores bookingsystem endnu. Det betyder dog ikke at de ikke er til rådighed. Du kan skrive til os direkte fra bookingmodulet og du kan også skrive til os på skoletjenesten@science.ku.dk

Vi ses online!

Andet online-materiale

Her finder du vores digitale undervisningstilbud, der hver har et overordnet tema. Temaerne danner baggrund for forskellige undersøgelser som du kan lave i fællesskab med dine elever. Derudover vil hvert tema have en række baggrundstekster samt videoer, så eleverne kan dykke ned i diverse historier og teori inden for emnet.