Bloom Festival 2019

Festival om natur og videnskab blomstrer igen til maj. Den 25. og 26. maj åbner Søndermarken op for en masse oplevelser for hele familien. 

Cirkus Naturligvis er igen i år med til at udfylde rammerne som Bloom Festival skaber i Søndermarken. I år kommer vi med dele af vores nyeste forløb som handler om giftige planter. Det bliver muligt at udforske alt fra sensoriske øvelser til vores helt nye kortspil "Grøn Gift".

Bloom Festival skriver selv på deres hjemmeside:   

Når løvet er grønt og aftenerne lyse, vil Søndermarken på Frederiksberg danne rammen om Bloom – hovedstadens festival om natur og videnskab.

Den 25. og 26. maj kan du under duvende trækroner og vildtvoksende natur opleve nogle af vor tids skarpeste forskere, filosoffer, kunstnere og tænkere og blive klogere på alt fra kroppens mikrober til universets mørke stof – og alt derimellem.

Bloom tilbyder noget for både hovedet og hjertet, hænderne og fødderne. Vi krydrer talks, walks og debatter med koncerter, mad, åbne laboratorier, tænkepauser, kunst og kreative åndehuller. Og det er gratis at være med.

Bloom er festivalen, hvor publikum kan blive inspireret af forskerne, de krøllede hjerner og nørderne, der med afsæt i naturens processer og dimensioner kan give en forståelse af, hvordan verden hænger sammen. Dem hvis passion og begejstring for deres felt er så glødende, at det uundgåeligt smitter og får nye tanker og nye handlemønstre til at spire.

Målet med Bloom er at præsentere publikum for et åndehul af viden, kloge betragtninger og velbegrundede fakta. I en sanselig ramme af ånd, natur og lys vil vi åbne kompliceret videnskabeligt stof op og gøre det tilgængeligt og fængende. Bloom hylder det lange seje træk og giver plads til de mikroskopiske forskelles kæmpemæssige betydning som modtræk til det postfaktuelle samfund, fake news og amatørisme.

Læs mere om Bloom Festival her! 

Bloom School 23. maj 2019

Gratis naturfagstilbud til elever i 6.-9. klasse fra klokken 9-13. 

Tag din klasse med til Bloom School og bliv klogere på universet, på verden og på jer selv.

Som noget nyt åbner Bloom i 2019 med skoleprogrammet Bloom School, der er målrettet elever fra 6.-9. klasse.

Midt i det grønne Søndermarken på Frederiksberg, kan eleverne møde nogle af landets dygtigste forskere og formidlere, hvis passion og begejstring for deres felt er så glødende, at det smitter og får nye tanker til at spire.

Læs mere om programmet her: