FoodDay 2023
Få den nyeste forskning og viden om plantebaserede fødevarer, når KU SCIENCE og Food & Bio Cluster Denmark inviterer til FoodDay.
Plantebaserede fødevarer kan blive en gamechanger for vores klima, miljø og sundhed, men ingen enkeltaktør kan omstille alene, for hele værdikæden fra mark til mund hænger sammen. Derfor samler vi hele værdikæden under ét tag til FoodDay med spændende forskningsindlæg og debatter om, hvordan vi indfrier de plantebaserede fødevarers store potentiale.
Du kan læse mere om programmet for FoodDay 2023 samt tilmelde dig arrangementet hér.
Tid og sted
Tid: 9. marts 2023, 9.30-17.00
Sted: Thorvaldsensvej 40,
1871 Frederiksberg C
Arrangører: Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet (KU SCIENCE) og Food & Bio Cluster Denmark
Deltagelse i arrangementet er gratis
Hvis du efter tilmelding bliver forhindret i at deltage, bedes du sende en mail til cah@science.ku.dk
Når du deltager i dette event vil din tid blive anvendt som medfinansiering på projektet Innovationskraft
(https://foodbiocluster.dk/projekter), som er støttet af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.